Intim plasztika, nemi megerősítés, uro-esztétika, transzegészségügy

Intim plasztika, uro-esztétika, péniszgörbület, kisajak plasztika, nemi megerősítés, transzegészségügy, nemiszerv esztétika, nemiszerv plasztika, pénisznagyobbítás, péniszrekonstrukció, hüvelyképzés, here eltávolítás, hormonkezelés

Pénisz nagyobbítás

Az uro-genitális rekonstrukciós sebészetben egyre nagyobb számban találkozhatunk olyan férfiakkal, akik azzal keresnek fel minket, hogy elégedetlenek méreteikkel és nagyobb péniszt szeretnének. Az első és legeslegfontosabb, hogy Ön tudja, hogy valószínűleg az Ön pénisze teljesen normális méretű illetve vastagságú! Magának nincs kicsi pénisze!!! És Önnek nem is létfontosságú, hogy a világ legnagyobb péniszével rendelkezzen!!! Nem utolsó sorban pedig gondoljon arra, hogy minden műtét szövődményekkel járhat! Ne próbálkozzon semmilyen technikával, amivel házilag „nyújthatja” meg vagy vastagíthatja péniszét. Ne forduljon péniszvastagítási kérésével szakképzetlen idegenekhez, ne menjen bele „házi” péniszvastagításba (pl. vazelin/parafin/egyéb anyagok befecskendezése házilag minden sterilitási körülményt mellőzve)!

A pénisz hosszát legelterjedtebb módszerrel az ún. ligamentolysissel növelik, amikor egy a péniszt a szeméremcsonthoz rögzítő szalagot vágnak át. A pénisz hosszabbító műtét (ligamentolysis) legtöbbször néhány centimétert növel a pénisz hosszán (ernyedt állapotban kb 4 cm és merevedéskor 0,5 cm). Ezek az eredmények néhány trükkel fokozhatók, például ha a pénisz gyök területén péniszt a szeméremdombi zsírszövetből optikailag kiemelik sebészeti módszerekkel, további lehetőség mikor az itt elhelyezkedő zsírmennyiséget zsírleszívással csökkentik le. A barlangos testek, is nyújthatóak és nagyobbíthatóak különböző anyagok beültetésével. A módszerek önállóan vagy kombinációkban is alkalmazhatóak az egyénre szabott igények és lehetőségeknek megfelelően. A pénisz átmérőjét ill. vastagságát is rengeteg módszerrel lehet növelni. Lehetőség van zsír-feltöltésre (lipofilling), különböző egyéb töltő anyagok (pl: hialuronsav) befecskendezésére és számos egyéb módszerre is (PLGA scaffolds, implantátumok). A számos szövődmény közül gyakori lehet pénisz deformitások kialakulása, asszimetria, pénisz zsugrodása, bőr és kötőszöveti elhalás, sebfertőzések, torzító hegek, a befecskendezett anyagok elmozdulása és egyéb nem kívánt reakciói.

További képanyag és információk a társcentrumunk angol nyelvű weboldalán.